Fundraiseri pe galantom.ro pentru copiii in situatii dificile de viataPentru a ajuta copiii in situatii dificile de viata, 10 angajati Piraeus Bank au devenit fundraiseri pe galantom.ro in cadrul evenimentului Corsul Companiilor, desfasurat in 21 iunie.  Inimosii fundraiseri au fost ajutati ce 93 de colegi din Piraeus Bank care au alergat din iubire pentru sport, dar si cu scopul de a atrage donatii si simpatizanti pentru Fondul Special pentru Copii, si au castigat primul loc la Crosul Companiilor.

Prima campanie desfasurata pe platforma de atragere de fonduri www.galantom.ro  in beneficiul Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei a fost initiata de angajatii Piraeus Bank - Anca, Roxana, Carolina, Andreea, Oana, Corina, Anita, Mihaela, Georgiana si Emanuela, care si-au creat propriile campanii de comunicare mobilizandu-si reteaua profesionala si sociala pentru  o cauza nobila. Pe parcursul a 20 de zile de campanie, au reusit sa mobilizeze 265 de donatori in sprijinul Fondului Special pentru Copii. Donatiile individuale colectate au totalizat peste  13.000 ron, ce au ca destinatie organizarea unei tabere de vara pentru 50 de copii din toata tara aflati in situatii dificile de viata. Tabara urmeaza sa se desfasoare in luna august in loc.Raul Sadului, sub coordonarea Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.

Pe parcursul unui an de implicare in proiecte caritabile ce au ca scop ajutorarea familiilor inscrise in Fondul Special pentru Copiii, am reusit sa participam la crearea unui viitor mai bun in moduri cat mai diverse, de la pictat, la gatit, la confectionat accesorii si cu lobby pentru cauza noastra. De aceasta data am dus efortul caritabil la un alt nivel, fiecare dintre noi a creat un cont oficial pe platforma Galantom.ro. Astfel, am reusit prin implicarea nostra in Crosul Companiilor, evenimentul declansator al fluxului caritabil, si prin mediul online, sa aducem un suport de peste13.000 de Ron Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, pe care am decis cu mandrie sa o sustinem din nou! Echipa de fundraiseri a Piraeus Bank

Platforma Galantom.ro ajuta participantii la evenimente sportive sa stranga fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare in comunitate. Scopul platformei este sa creasca nivelul de implicare sociala a indivizilor si sa contribuie la dezvoltarea mediului ONG din Romania. Galantom.ro este un proiect social inovativ pentru Romania si un instrument foarte util de fundraising si promovare pentru organizatii.“Odata cu sustinerea angajatilor Piraeus Bank Romania in promovarea unui mod sanatos de viata prin participarea la “Crosul Companiilor 2015”, am demarat o campanie interna prin care i-am invitat pe colegii nostri sa asocieze participarea la cros cu sustinerea unei cauze sociale. Astfel, angajatii bancii au devenit ambasadori ai “Fondului Special pentru Copii”, administrat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, promovand donatiile online catre acest fond fata de un numar cat mai mare de potentiali donatori. Pentru fundraiser-ii Piraeus Bank Romania - Anca Bunea, Carolina Cristea, Carmen-Roxana Ciobanu, Andreea-Mirela Neagu, Oana Mihalache, Corina Negut, Anita Lascu, Mihaela Voicu, Georgeta Neagu si Emanuela Radulescu, efortul fizic in competitia de alergare a fost multiplicat de eforturile de promovare intensa a cauzei copiilor din medii defavorizate catre colegi si prieteni. Este absolut admirabil felul in care s-au implicat si le felicitam cu drag pentru aceasta reusita! Suntem foarte mandri ca datorita implicarii angajatilor Piraeus Bank Romania atat in strangerea donatiilor, cat si in donarea efectiva, acesti copii vor avea un viitor mai bun!”  Gabriela Constantinescu-Director Resurse Umane

Eforturile companiei si ale angajatilor Piraeus Bank, destinate sustinerii Fondului Special pentru Copii, continua pe parcursul anului 2015.Despre Fundatia Principesa Margareta a Romaniei
Fundatia Principesa Margareta a Romaniei este una dintre organizatiile neguvernamentale de elita care contribuie la dezvoltarea societatii civile din Romania. Fundatia a fost infiintata in 1990 de către Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei impreuna cu tatal sau, Majestatea Sa Regele Mihai I.

De-a lungul a 25 de activitate, Fundatia a dezvoltat numeroase proiecte durabile in domeniile educatiei, dezvoltarii comunitatii, societatii civile, sanatatii si culturii, proiecte ce si-au adus contributia la reinnoirea sprirituala si sociala a Romaniei.

Despre Piraeus Bank
Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group. In cei 15 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank si-a construit o retea vasta de unitati si deserveste peste 300.000 de clienti. Piraeus Bank Group este grupul financiar cu o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, a investitiilor bancare si leasing–ului. Piraeus Bank Group ocupa locul 1 in topul celor mai mari banci din Grecia. Piraeus Bank Group este o companie internationala, concentrata pe zona Europei de Sud-Est, prezenta in 10 tari.

Contact:
Ioana Petrea – Director Fundraising si Comunicare
Tel: 0723.299.448, E-mail: ioana.petrea@principesa.ro

Niciun comentariu

Un produs Blogger.