Burse pentru invatarea unei meserii

Burse pentru invatarea unei meserii

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei anunta noi inscrieri in cadrul proiectului “O meserie pentru incredere in viitorul tau”. Inscrierile au loc in perioada 10 iulie – 30 august 2015.

Tineri ce provin din medii sociale defavorizate, cu vârste cuprinse între 16 – 24 de ani, sunt sustinuti pentru a urma cursuri de calificare de scurta durata gratuite, cu scopul de a obtine un certificat profesional intr-o meserie actuala precum coafor – stilist, cosmetician, tehnician maseur, coafor, ospatar, bucatar, optician, bijutier, mecanic auto, croitor, tinichigiu vopsitor auto, frizer, manichiurist-pedichiurist, stilist, protezist unghii etc.

Raiffeisen Leasing si Fundatia Principesa Margareta a Romaniei sustin tinerii din centrele de plasament si medii defavorizate care doresc sa invete o meserie si sa isi gaseasca un loc de munca. Scopul urmarit este acela de a da o sansa reala tinerilor aflati la inceput de drum si de a-i convinge ca succesul este bazat pe educatie si incredere in propriile forte.

Pentru inscrieri contactati anca.sohorca@principesa.ro, tel: 0736.655.427. Detalii pe www.fpmr.ro.

Finantator: Raiffeisen Leasing
Partener: UCECOM – Spriu Haret, Bucuresti

Niciun comentariu

Un produs Blogger.