Vizită regală la Belgrad

Vizită regală la Belgrad

Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu vor vizita Serbia, în zilele de 18 și 19 iulie 2015, la invitația Altețelor Lor Regale Principele Moștenitor Alexandru și Principesa Moștenitoare Ecaterina.

Familiile Regale ale României și Serbiei se reunesc, alături de alți reprezentanți regali ai Europei, pentru a sărbători pe Principele Moștenitor Alexandru, care împlinește 70 de ani. Născut în ziua de 17 iulie 1945, la Londra, Alteța Sa Regală este fiul Regelui Petru al II-lea și al Reginei Alexandra ai Iugoslaviei. Principele Moștenitor Alexandru este strănepotul Regelui Ferdinand I și al Reginei Maria ai României.

Familia Regală a României se află la a patra vizită la Belgrad, după cele din anii 2007, 2010 și 2013. Familia Regală a Serbiei a vizitat Bucureștiul, precum și Sinaia și Săvârșinul, în anii 2006, 2008, 2009 și 2011.

Principesa Moștenitoare și Principele Radu vor participa în ziua de 18 și 19 iulie la două evenimente organizate la Palatul Regal din Belgrad, precum și la o croazieră pe Dunăre.

Cadoul Familiei Regale române pentru cei 70 de ani ai Principelui Moștenitor Alexandru a fost realizat la Apulum Alba Iulia și la atelierul de tâmplărie al Domeniului Regal Săvârșin.

Vizită regală la Belgrad

Niciun comentariu

Un produs Blogger.