Comunicatul Principelui Nicolae cu privire la eliminarea din Linia de Succesiune la Coroana României

Comunicatul principelui Nicolae cu privire la eliminarea din Linia de Succesiune la Coroana României

Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I este autorizat să transmită următoarea declaraţie a nepotului Majestăţii Sale Regelui, Nicolae:

„Duminică, 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai I, bunicul meu, a luat decizia de a-mi retrage titlul de Principe al României şi locul în Linia de Succesiune la Coroana României. Această decizie, pe care mi-o asum, vine în urma unei perioade în care am reflectat la viitorul ţării şi Casei noastre, precum şi la rolul pe care eu îl pot avea în propăşirea lor.

Poziţia de Principe al României şi prezenţa în Linia de Succesiune la Coroana României impun un mod de a-mi conduce viaţa pe care găsesc dificil să îl accept. De aceea, cu multă durere în suflet, consider că decizia Majestăţii Sale Regelui este binevenită pentru mine. Voi căuta, în viitor, să-mi servesc idealurile şi principiile în alt mod.

Le mulţumesc tuturor celor care, în anii cât m-am aflat în mijlocul românilor, mi-au acordat încrederea, sprijinul şi speranţa lor, şi care şi-au oferit ajutorul la iniţiativele dedicate propăşirii României. În noile mele circumstanţe, voi căuta să mă dedic în continuare activităţilor ecologice, de tineret şi caritabile, despre care am învăţat atâtea lucruri cât timp m-am aflat în România.

Doresc de asemenea să le mulţumesc autorităţilor publice centrale şi locale pentru deschiderea cu care şi-au acordat sprijinul proiectelor comune, şi mai ales familiei mele, pentru dragostea şi înţelegerea cu care m-au înconjurat aici.

Nădăjduiesc ca Dumnezeu să protejeze şi în viitor naţiunea şi Coroana Română”Nicolae Mihai de Roumanie Medforth Mills

7 comentarii:

 1. F. bine. Romania nu va mai fi monarhie, asa ca nu e nimic pierdut. Nicolae, te-ai gindit sa candidezi la Presedintie?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Stimate "anonim" : ai dat in bobi ca Romania nu va mai fi Monarhie ?

   Ștergere
 2. Cu regrete, Principe! Si felicitari pentru atitudinea de pina acum, n-ati lasat loc la interpretari.. Ati fost "altceva", o "gura de aer proaspat" in peisajul social romanesc.
  Chiar am crezut (si m-am bucurat) ca veti fi urmatorul monarh al Romaniei.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. stimata Doamna Mala Teaha, nu intentionez sa dau lectii, nu am avut niciodata predlictie catre asa ceva,
   dar va rog cu toata stima nu folositi in limba romana la verbul "a fi" timpul trecut vis-a-vis de Domnul Nicolae Mihai de Roumanie Medforth Mills. Acest domn este UN INDEMN.
   Cu adanca consideratiune,

   Ștergere
 3. Domnului : Nicolae Mihai de Roumanie Medforth Mills
  Tara va iubeste , multa sanatate , numai bine si TINETI APROAPE !

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu pot sa comentez decizia luata de Casa Regala a Romaniei !
  O respect intocmai.

  RăspundețiȘtergere
 5. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.