Cupa Satelor la Oină, ediția 2015

Cupa Satelor la Oină, ediția 2015

În zilele de 8-9 august, se desfășoară, pe stadionul din comuna Săvârșin, județul Arad, Cupa Satelor la Oină, ediția 2015.

La competiție iau parte aproximativ o sută de participanți de la cluburile sportive Biruinţa Gherăeşti Neamț, Brigada Gherăeşti Neamţ, Energia Rîmnicelu Buzău, Spicu Horia Constanța, Viitorul Almaș Arad și Izvorul Chiuiești Cluj.

Sâmbătă, 8 august 2015, a avut loc festivitatea de deschidere a Cupei Satelor la Oină și desfășurarea meciurilor din grupă.

Astăzi, 9 august, în cursul dimineții, se desfășoară semifinalele, precum și finala competiției sportive.

De asemenea, tot astăzi, în cursul după-amiezii, Satul Regal Săvârșin va găzdui ceremonia de premiere a câștigătorilor.

Cu această ocazie, în semn de susținere a competiției, echipele sportive vor primi diplome de participare semnate de Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta. De asemenea, se va da citire cuvântului Alteței Sale Regale Principele Radu adresat participanților.

Cupa Satelor la Oină, ediția 2015, este organizată de Federaţia Română de Oină, în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Arad și Primăria Săvârșin.

Federația Română de Oină îşi desfășoară activitatea sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Regele Mihai I.

2 comentarii:

 1. Pentru viitor:
  Am primit un email de la Dv. pe data de 10 august 2015, care imi spune ca: "...În zilele de 8-9 august, se desfășoară, ..."
  Adica vreti sa spuneti ca s-a desfasurat! !!!
  Acest stil de a face marketing unui eveniment, este tipic romanesc - sa scoti, de exemplu, o revista tiparita frumos, in care gasesti numai stiri care s-au intamplat deja. Pe cine ar interesa ceva care a fost, ca fiind o "stire"?
  Numai in perioada comunista mai gaseai asa ceva - acum si la Casa Regala a Romaniei?
  Ar fi foarte bine daca cineva ar lua lucrurile mai in serios. Personal o sa va critic la fel de violent, de cate ori o sa apara un prilej.

  La zile mai faste!

  Victor MODORAN - 10 august 2015

  RăspundețiȘtergere
 2. Revin!
  Probabil ca veti publica informatii si imagini elocvente despre acest eveniment UNIC in sportul romanesc actual. Pentru multa lume interesata, oina ar trebui promovata asa cum o face Casa Regala a Romaniei - cel putin!
  Astept cat mai multe detalii de la acest eveniment urias pentru Romania, inclusiv date despre miscarea de oina din tara. Pentru USA, acest sport s-ar putea sa fie pe locul 1 in lumea sportului national. In Romania, in afara de Casa Regala cine se mai ocupa de acest sport national?

  Cu respect,
  arh. Victor MODORAN
  10 august 2015

  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.