Ora Regelui CLII - 19 septembrie 2015

Ora Regelui CLII - 19 septembrie 2015

Sâmbătă, 19 septembrie 2015, Televiziunea națională prezintă emisiunea „Ora Regelui” cu numărul o sută cincizeci și doi.
Emisiunea va fi difuzată de la ora 15.00 la TVR 1 și TVR Moldova și de la ora 16.30 la TVR Internațional. Producător, Lidia Voicu. Redactor, Adela Eftimie. Realizator, Ruxandra Țuchel. Prezintă, Bogdan Șerban-Iancu.

Sumarul:

- Zilele Școlii Principesa Margareta din Bucuresti. Principesa Moștenitoare a participat la lecții deschise de științe, arte și comunicare.

- Lansarea cărții ”Regalitatea, astăzi” scrisă de Alteța Sa Regală Principele Radu al României. Invitați : Radu Călin Cristea, scriitor și jurnalist și Sandra Gătejeanu-Gheorghe, directorul Protocolului Regal.

- Povestea construirii Palatului Telefoanelor din Bucuresti, primul zgârie-nori din Europa de Est, la acea vreme.

- Lansarea volumului ”Din viața lui Lascăr Zamfirescu și a familiei sale”.

- Cupa Regelui la Oină. Despre campania ”Iubesc oina”, într-un interviu cu Nicolae Dobre, președintele Federației Române de Oină.

- Povestea unui medic străin stabilit în România. Motivul mutării sale la București este, înainte de toate, pasiunea sa pentru Regina Maria a României.


Emisiunea este reluarea ediției difuzată în ziua de 13 iunie 2015 și poate fi vizionată aici: tvrplus.ro/editie-ora-regelui-342085

Niciun comentariu

Un produs Blogger.