Ceremonia comună franco-germano-bulgară

Duminică, 15 noiembrie 2015, Alteța Sa Regală Principesa Maria a participat, la Cimitirul militar Bellu, la ceremonia franco-germano-bulgară cu ocazia armistițiului de la 11 noiembrie 1918, de după Primul Război Mondial. Ceremonia a adus un omagiu adus soldaților căzuți în timpul Marelui Război care sunt înmormântați în România.

Principesa Maria a depus o jerbă de flori la careul francez din Cimitirul Bellu. Ceremonia a continuat la careul german din cimitirul Cimitirul Pro Patria, unde este amplasat un monument comemorativ dedicat soldaților bulgari.

Ceremonia a fost prezidată de Excelența Sa domnul Francois Saint-Paul, ambasadorul Franței în România, alături de Excelența Sa domnul Werner Hans Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germane în România, și Excelența Sa domnul Aleksandar Filipov, Ambasadorul Bulgariei în România.

Au luat parte reprezentanți ai instituțiilor Statului, ai Corpului Diplomatic acreditat la București, ai Asociației Veteranilor de Război, precum și atașați militari ai unor țări.Niciun comentariu

Un produs Blogger.