FOTO Principesa Maria a vizitat Fundaţia Sfântul DimitrieMiercuri, 25 noiembrie 2015, Principesa Maria a vizitat Centrul de zi pentru copii defavorizați al Fundației Sfântul Dimitrie. Alteța Sa Regală a luat cunoștință de proiectele anterioare și viitoare ale organizației.

Fundaţia Sfântul Dimitrie funcţionează din anul 1996 şi are 2 activităţi principale: un centru social pentru copii şi un atelier protejat în care lucrează tineri cu dizabilităţi. În cei 15 ani de activitate, peste 2000 copii au fost susţinuţi de fundaţie, care a investit peste 2,5 milioane euro în programele socio-educative şi de susţinere financiară a copiilor şi familiilor acestora.

• Centrul pentru Educație și Sprijin Comunitar Sântul Dimitrie oferă asistenţă şi îngrijire, educaţie şi supraveghere, consiliere psihologică pentru copii şi familie, sprijin material şi financiar familiilor cu venituri insuficiente.

• Atelierul protejat pentru tineri cu dizabilităţi sprijină tinerii cu dizabilităţi, în vederea achiziţionării şi dezvoltării de competenţe profesionale necesare integrării pe piaţa muncii, prin crearea şi menţinerea locurilor de muncă în cadrul unei unităţi protejate.

Fundația se află sub patronajul Companiei Helpnet.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.