FOTO Colindători și daruri de Crăciun la Săvârșin, 23 decembrie 2015

Miercuri, 23 decembrie 2015, a fost o zi plină la Castelul Regal de la Săvârșin. Încă de dimineață, piața din Satul Regal a fost vizitată de grupuri de colindători din Bistrița și Năsăud, Bihor și Arad, Timișoara și Cluj, Reșița și Turnu Severin. A vizitat castelul chiar și un român venit din Statele Unite ale Americii. Musafirii au fost întâmpinați cu ceai fierbinte, cu vin fiert, cu cozonac, precum și cu biscuiți și ciocolată. Toți au primit fotografii cu Majestățile Lor, care anul acesta vor petrece Crăciunul la reședința privată din Elveția.

Principesa Moștenitoare și Principele Radu, însoțiți de Principesa Maria, au primit pe colindători de-a lungul zilei.

Principesa Moștenitoare a primit grupul de colindători de la Crucea Roșie din Arad.Imediat înainte de prânz, Principesa Moștenitoare și Principesa Maria, însoțite de primarul comunei Săvârșin, Ioan Vodicean, și de directorul Ocolului Regal Silvic, Iosif Farkaș, au dus daruri familiilor nevoiașe din localitate, ca în fiecare an.

După-amiază, Principesa Moștenitoare a prezentat ziariștilor bradul de Crăciun și masa din Sufrageria Mare, pregătite pentru seara de Ajun. Maestrul bucătar, Viorica Luciana Călin, a făcut cunoscute presei meniurile zilelor de sărbătoare.

După primirea unor noi grupuri de colindători, Altețele Lor Regale au mers în Muzeul Regal al Automobilului care, pregătit drept sală de spectacol, a găzduit concertul de Crăciun oferit de Corala Regală Transilvania.

În ultima parte a serii, Familia Regală a oferit daruri de Crăciun angajaților Castelului Săvârșin și ai Ocolului Regal Silvic.

Fotografii de Daniel Angelescu și Cristian Coposesc.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.