Programul Familiei Regale de Crăciun 2015PROGRAMUL FAMILIEI REGALE
de Crăciun 2015

Familia Regală va primi colindătorii la Săvârșin, în interiorul Domeniului Regal, în ziua de 23 decembrie 2015. În afară de colindătorii menționați mai jos în program, sunt așteptați de-a lungul zilei, toții românii, din județele țării și din Republica Moldova, cu ocazia sărbătorii Crăciunului, la Ziua Porților Deschise, în Satul Regal. Sunt binevenite grupuri reprezentând asociații sau instituții, școli sau formații muzicale, care doresc să colinde sau să transmită la mulți ani Familiei Regale și să ia parte la tradiționala sărbătoare de la Castelul Săvârșin dedicată Crăciunului.

Miercuri, 23 decembrie 2015

11:00 Colindătorii Crucii Roșii Române, filiala Arad. Piața din Satul Regal.
Corul Vox Dunaris din Drobeta-Turnu Severin. Piața din Satul Regal.
Colindătorii Școlii Gimnaziale „Lazar Tampa” din comuna Almaș, județul Arad. Piața din Satul Regal.
11:30 Colindătorii de la Școala Generală nr. 5 din Arad. Piața din Satul Regal.
Ansamblul de dansuri din comuna Apateu, județul Arad. Piața din Satul Regal.
12:00 Corul Asociației Kolping România din Brașov. Piața din Satul Regal.
Corul de copii al parohiei Hășmașu Ciceului, comuna Uriu, județul Bistrița-Năsăud. Piața din Satul Regal.
12:00 Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta și Alteța Sa Regală Principesa Maria oferă daruri familiilor nevoiașe din Săvârșin (participă primarul și preotul comunei, reprezentanții Casei Majestății Sale). Astfel, cu sprijinul Lidl România și Kandia Dulce, vor fi oferite 300 de pachete cu alimente și produse necesare casei.
14:00 Ca în fiecare an, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta prezintă presei bradul din Salonul mare și masa de Crăciun din Sufrageria mare. Castelul Regal.
17:00 Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu, precum și Alteța Sa Regală Principesa Maria asistă la concertul susținut de Corala Regală Transilvană, Corul de copii Allegria și Trio Tril din Cluj-Napoca. Muzeul Regal al Automobilului.
18:00 Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu, precum și Alteța Sa Regală Principesa Maria oferă cadouri angajaților și colaboratorilor. Muzeul Regal al Automobilului.

Joi, 24 decembrie 2015

10.00 Majestatea Sa Regele transmite Mesajul de Crăciun 2014 (al 76-lea mesaj transmis, din 1940 încoace). Mesajul va fi transmis în format electronic, scris, întregii prese, la ora 10 fix.
11:30 Familia Regală primește DUBAȘII din Săvârșin. Piața din Satul Regal.
19.00 Familia Regală petrece Ajunul Crăciunului privat.

Sâmbătă, 26 decembrie 2015

11.00 Familia Regală participă la Slujba celei de-a Doua Zi de Crăciun, la Biserica ortodoxă din comună.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.