FOTO Regele și Regina, sărbătoriți la început de an

De miercuri, 20 ianuarie, până luni, 25 ianuarie 2016, Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu se află într-o vizită cu caracter privat în Elveția. Altețele Lor Regale au dorit să fie pentru câteva zile alături de Majestățile Lor Regele Mihai și Regina Ana, care nu au putut petrece sărbătoarea Crăciunului la Castelul Săvârșin.

Duminică, 24 ianuarie, însoțiți de membri ai personalului Casei Majestății Sale, precum și de prieteni de familie și de cunoștințe apropiate, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au sărbătorit pe Majestatea Sa Regele la început de an. Reședința din Elveția a Majestăților Lor a devenit, pentru câteva momente, neîncăpătoare.

Aflată pentru câteva zile la o clinică pentru teste medicale, Regina Ana a fost vizitată de Principesa Moștenitoare. Majestatea Sa a citit noutățile pe iPad.

Regelui Mihai și Reginei Ana le-au fost aduse de la București și Săvârșin felicitările de Crăciun, scrisorile și cadourile pe care le-au primit cu ocazia sărbătorilor.

Majestățile Lor mulțumesc tuturor celor care le-au adresat urări de Crăciun și de Anul Nou și le-au trimis dovada afecțiunii și respectului lor.

4 comentarii:

 1. Noblete,modestie,tinute decente,oameni civilizati.Majestatea Sa Regele Mihai si Regina Ana,impresionanti prin trecutul si prezentul lor.Ii iubesc,ii admir si respect cu toata fiinta mea.Traiasca Casa Regala a Romaniei.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ma bucur ca ati transmis noutati si precizari cu privire la sanatatea Majestatii Sale Regele Mihai si Regina Ana.Le doresc multa sanatate.Sincer ii admir si ii respect pentru modestia si decenta cu care au trait .MULTA ,multa sanatate !!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Răspunsuri
  1. Va rog sa dati detalii ,daca stiti mai multe.Tot respectul pentru adevarata familie regala.

   Ștergere

Un produs Blogger.