Buletin de sănătate a Regelui Mihai I, 15 martie 2016

Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui este autorizat să transmită următorul comunicat:

Medicii au încuviințat ca Majestatea Sa Regele Mihai I să fie externat astăzi din clinica medicală de la Lausanne, după o internare de 17 zile.

Regele a ajuns la reședința privată, unde va continua să fie sub observația echipei de medici de la clinică, alături de medicii de familie.

Starea generală a Regelui este stabilă. Având însă în vedere gravitatea diagnosticului, tratamentul și procesul de recuperare vor fi de lungă durată și vor necesita o atentă supraveghere.

Pentru zilele următoare, Principesa Elena va continua să fie alături de Regele Mihai I și Regina Ana, părinții săi.

O echipă de angajați ai Casei Majestății Sale Regelui, detașați în Elveția, sunt alături de Majestățile Lor la reședința privată.

Custodele Coroanei este în contact permanent cu Majestățile Lor și cu echipa de medici. Alteța Sa Regală își va continua angajamentele publice în țară, urmând să se întoarcă în Elveția curând, pentru a revedea pe Majestățile Lor.

2 comentarii:

 1. Ca și gîndurile multor alți români, gîndurile mele și ale tatălui meu se îndreaptă spre Majestatea Sa Regele nostru căruia îi urăm multă sănătate. Vestea de astăzi că Majestatea Sa a fost externat ne' a bucurat și putem trage nădejde că se va restabili curînd.

  Ne' am bucura ca Sfînta Sărbătoare a Învierii Domnului de la început de Mai să aducă Majestăților Lor Regale și Altețelor Lor Regale multă sănătate, bucurie spre a ne bucura cu toții de creștineasca mare Sărbătoare ca și de a noastră Sărbătoare de 10 Mai !

  Cu sinceritate și cele mai bune gînduri,
  Laurențiu Ganea
  București,
  2016, Martie 16

  RăspundețiȘtergere
 2. Urez sanatate si multa liniste Majestaii Sale, regele MIHAI si Reginei ANA.

  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.