VIDEO Principesa Moștenitoare Margareta, lecție de modestie

Invitată la o gală a femeilor de succes, Principesa Margareta a hotărât să meargă pe jos spre sala de recepţie, după ce a aşteptat minute bune în trafic.


Principesa Moștenitoare Margareta, lecție de modestie
ASR Principesa Margareta, Custodele Coroanei române, în seara în care a primit trofeul pentru Cea mai influentă femeie din România, a mers pe jos și a așteptat la semafor, exact precum toți cei aflați în traficul rutier. [Antena1]
Posted by Casa Regală a României on Saturday, March 19, 2016

2 comentarii:

  1. Un interviu eveniment al jurnalistului Ion Cristoiu cu Principele Nicolae. „Nu a existat niciodată o discuţie între mine şi Rege pe această temă, înainte de a mă exclude din succesiune şi de a-mi revoca titlul”

    http://www.evz.ro/un-interviu-eveniment-al-jurnalistului-ion-cristoiu-cu-principele-nicolae-nu-a-existat-niciodata-o-discutie-intre-mine-si-rege-pe-aceasta-tema-inainte-de-a-ma-exclude-din-succesiune-si-de-a-mi-revoca-titlul.html

    RăspundețiȘtergere
  2. A. Muraru, lider monarhist, consilier presidential, afirma intr-un recent interviu: "Din punctul meu de vedere și raportat la documentele oficiale nu există niciunfel de șansă ca fostul Principe Nicoale să își recapete titlul de Alteță Regală și să revină în linia de succesiune la tron. Această decizie a fost luată de Majestatea Sa Regele la 1 august 2015 și ***nu există de altfel, niciun fel de precedent de o asemenea anvergură,*** care să readucă un moștenitor în linia de succesiune la tron, să îl repună în linia dinastică." Cu toata parerea de rau pt. Dl. Muraru, insa precedentul exista: Carol al II-lea. Decazut din functia de mostenitor, fara titlu de print, devenit un simplu cetatean (Carol Caraiman), Carol revine la titlul de print, dar si pe tron, dupa moartea tatalui sau, Regele Ferdinand. Asa ca se poate reveni si asupra deciziei ce-l priveste pe Nicolae.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.