Revista Sinteza, număr dedicat jubileului de 150 de ani de la crearea Casei Regale a RomânieiNumărul 27 al revistei “Sinteza” va ieși de sub tipar în câteva zile. Ediția din aprilie 2016 poartă genericul “Sub semnul Regelui” și este dedicată jubileului de 150 de ani de la crearea Casei Regale a României.

Revista este o publicație lunară de cultură și gândire strategică. Editorialul numărului 27 al publicației se intitulează “Cu regalitatea nu-ți poți face selfie” și este semnat de Vasile Dâncu. În editorial, autorul afirmă:

Nu sunt sigur, ştiu că mulţimile sunt instabile, sunt emoţionale şi uşor de deturnat, dar când sondajul IRES arată că 61% spun că au încredere foarte multă şi multă în Casa Regală este un semn că regalitatea s-a întors acasă. Când oamenii spun că regalitatea le trezeşte un sentiment de respect şi de încredere, înţelegem că suntem în faţa instituţiei care a urcat încet pe primul loc în clasamentul instituţiilor.

Revista poate fi găsită în magazinele Carrefour, OMV, Petrom, la librăriile Cărturești, în rețelele INMEDIO și Librarium și la distribuitorii de presă locali.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.