Depunere de flori și spectacol militar la statuia Regelui Carol IMarți, 10 mai 2016, la statuia Regelui Carol I din Piața Palatului Regal va avea loc o ceremonie militară și o depunere de flori. Evenimentul va începe la ora 10.30 și se va încheia la ora 11.15.

Orchestra Regimentului 30 Gardă Mihai Viteazul, așezată în stânga statuii, va susține un concert de muzică militară de la ora 10.30 la ora 11.

Familia Regală va depune flori la statuia Regelui Carol I la ora 11. Vor fi prezenți Principesa Moștenitoare Margareta, Principele Radu, Principesa Elena și dl Alexander Nixon, Principesa Sofia, precum și urmașii Principesei Ileana a României, Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei și Baronul Hanns-Ulrich de Holzhausen.

După ceremonia depunerii de flori va fi intonat Imnul Regal. Apoi, militarii Regimentului 30 Gardă Mihai Viteazul, așezați în dreapta statuii, vor efectua o demonstrație de mânuire a armei.

În încheiere, orchestra militară va intona “Marșul Carol I”.

Accesul presei este liber. Publicul este binevenit la ceremonie pe platforma din fața Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, în spațiile din lateralele și spatele statuii.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.