Președintele Parlamentului Moldovei la Palatul ElisabetaLuni, 13 iunie 2016, Custodele Coroanei române a primit la Palatul Elisabeta vizita Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Excelența Sa domnul Andrian Candu.

Este prima vizită a Președintelui Parlamentului Moldovei la Palatul Elisabeta. Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au fost oaspeții Președintelui Parlamentului Moldovei în repetate rânduri, la Chișinău.

Custodele Coroanei și Președintele Parlamentului au discutat despre modalitățile curente și proiectele prin care Familia Regală sprijină eforturile Republicii Moldova pentru integrarea în Uniunea Europeană.

Cu câteva luni în urmă, într-o scrisoare adresată Regelui Mihai I, Președintele Republicii Moldova, Excelența Sa domnul Nicolae Timofti, mulțumea Majestății Sale pentru pozițiile ferme pe care le-a luat pe calea susținerii integrării europene a Republicii Moldova, pe care speră că “oamenii politici de la Chișinău vor reuși să o facă spre binele țării noastre”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.