Comunicat oficial cu privire la starea de sănătate a Majestății Sale Regele Mihai IBiroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I este autorizat să transmită următorul comunicat:

Casa Majestății Sale a luat cunoștință cu dezamăgire de afirmațiile și speculațiile apărute în câteva publicații, legate de starea de sănătate a Regelui Mihai I.

La Palatul Episcopal din Curtea de Argeș, Principele Radu a răspuns la o întrebare legată de sănătatea Majestății Sale, spunând că Regele este într-o stare de fragilitate care, datorită vârstei și diagnosticelor Majestății Sale, se accentuează. Orice alte afirmații, speculații sau supoziții sunt neadevărate.

Majestatea Sa are actualmente o stare de sănătate stabilă. Regele este într-un moment de mare durere sufletească, dar se află înconjurat de dragostea și respectul tuturor și este îngrijit cu impecabil profesionalism de medicii curanți.

Orice schimbare în starea de sănătate a Regelui Mihai va fi obiectul unui buletin de sănătate transmis public, așa cum Biroul de Presă a făcut de fiecare dată.

Familia Regală și românii continuă să se găsească, în aceste zile, în doliu după pierderea Reginei Ana.

Luni, 29 august 2016
Secretariatul Majestății Sale Regelui

Comentarii