Comunicat oficial cu privire la starea de sănătate a Majestății Sale Regele Mihai IBiroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I este autorizat să transmită următorul comunicat:

Casa Majestății Sale a luat cunoștință cu dezamăgire de afirmațiile și speculațiile apărute în câteva publicații, legate de starea de sănătate a Regelui Mihai I.

La Palatul Episcopal din Curtea de Argeș, Principele Radu a răspuns la o întrebare legată de sănătatea Majestății Sale, spunând că Regele este într-o stare de fragilitate care, datorită vârstei și diagnosticelor Majestății Sale, se accentuează. Orice alte afirmații, speculații sau supoziții sunt neadevărate.

Majestatea Sa are actualmente o stare de sănătate stabilă. Regele este într-un moment de mare durere sufletească, dar se află înconjurat de dragostea și respectul tuturor și este îngrijit cu impecabil profesionalism de medicii curanți.

Orice schimbare în starea de sănătate a Regelui Mihai va fi obiectul unui buletin de sănătate transmis public, așa cum Biroul de Presă a făcut de fiecare dată.

Familia Regală și românii continuă să se găsească, în aceste zile, în doliu după pierderea Reginei Ana.

Luni, 29 august 2016
Secretariatul Majestății Sale Regelui

Niciun comentariu

Un produs Blogger.