Concertul caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit”

Joi, 29 septembrie 2016, Alteţa Sa Regală Principesa Maria a luat parte, la Teatrul Odeon din Bucureşti, la concertul caritabil intitulat „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit” susținut de Organizația Umanitară Concordia cu ocazia împlinirii a 25 de ani de activitate.

Concertul caritabil a avut ca scop atragerea de fonduri pentru sprijinul și extinderea proiectelor destinate copiilor și tinerilor defavorizați.

Spectacolul a inclus un moment muzical prezentat de copiii beneficiari ai programelor Concordia, dar i-a avut pe scenă și pe violonistul Alexandru Tomescu, alături de Ana Munteanu, iar în încheiere pe Alexandra Ușurelu.

Principesa Maria a oferit Înaltul Patronaj Organizației Umanitare Concordia în anul 2015, promovând din acel moment implicarea și consecvența acestei organizații în domeniul social.

Concordia este o organizație independentă, neguvernamentală și non-profit, care are ca misiune susținerea și (re)integrarea socială, familială, școlară și profesională a copiilor, tinerilor și familiilor aflate în dificultate, spre o viață independentă și autonomă.

Proiectele Organizației Concordia se derulează în București, Ploiești și Ariceștii Rahtivani, Județul Prahova, și se adresează unui număr de peste 550 de copii și tineri în fiecare an.

În acest sfert de veac, Concordia a reușit să aline peste 5000 de destine, a oferit educație și o casă copiilor și tinerilor aflați în nevoie, dar și sprijin familiilor lor. Acest lucru nu ar fi putut avea loc fără susținerea angajaților, prietenilor, voluntarilor și sponsorilor pe care Alteţa Sa Regală Principesa Maria a dorit sa îi felicite.
Niciun comentariu

Un produs Blogger.