Familia Regală a României a adus un omagiu Regelui defunct al Thailandei


Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, și Principele Radu au făcut o vizită la Ambasada Regatului Thailandei la București, pentru a aduce un omagiu Majestății Sale Defuncte Regele Bhumibol Adulyadej și pentru a transmite condoleanțe poporului thailandez și Familiei Regale a Thailandei.

Custodele Coroanei a scris în Cartea de Condoleanțe un mesaj din partea Familiei Regale a României. În semn de omagiu, Altețele Lor Regale au depus în fața portretului Regelui răposat un buchet de flori în culoarea stindardului regal al Suveranului Thailandei.

Familiile Regale ale Thailandei și României au avut multiple întânlri de-a lungul domniei Regelui Bhumibol Adulyadej. Regele Mihai I și Regina Ana s-au întâlnit cu Regele Bhumibol și Regina Sirikit la Lausanne, în anii 1950. Ulterior, Majestățile Lor s-au reîntâlnit la Atena, în anul 1964.

Principesa Moștenitoare Margareta a cunoscut pe Regele Bhumibol și Regina Sirikit în anul 1964 la Atena, iar ulterior a întâlnit pe Regina Thailandei în Statele Unite ale Americii și în Europa. Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu s-au întâlnit cu Alteța Sa Regală Principesa Sirindhorn a Thailandei la Stockholm, Londra și Luxemburg, în ultimii zece ani. Principesa Moștenitoare Margareta s-a întâlnit cu Alteța Sa Regală Principele Moștenitor Vajiralongkorn în anul 2012, la Londra și Windsor.

Principesa Sirindhorn a vizitat România în anul 1994, iar Principesa Chulabhorn a vizitat țara noastră în anul 2000. Principele Radu a vizitat Thailanda în anul 2004, iar Principesa Moștenitoare și Principele Radu au vizitat împreună Thailanda în anul 2008.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.