Gala Invictus România la Cercul Militar NaționalAlteța Sa Regală Principele Radu a participat miercuri, 9 noiembrie 2016, la o gală de dedicată sportivilor militari Invictus, organizată de Asociația Voluntarilor Invictus din România și de Asociația Povestașii.

Gala încheie un efort de mai multe luni, în care cele două organizații neguvernamentale au depus eforturi considerabile pentru a aduna fonduri necesare deplasării sportivilor militari paralimpici, care vor reprezenta România și forțele armate naționale, la Jocurile Mondiale Invictus de la Toronto, în septembrie 2017.

Principele Radu a oferit înaltul patronaj Asociației Voluntarilor Invictus din România. Alături de Alteța Sa Regală s-au aflat ministrul Apărării Naționale, dl Mihnea Motoc, consilierul prezidențial general (r) Ion Oprișor, primarul general al Capitalei, dna Gabriela Firea și reprezentanți ai conducerii Ministerului Apărării Naționale. Au fost prezente personalități din societatea civilă, sportivi de prestigiu și oameni de afaceri români.

Gala s-a bucurat de mult succes, iar militarii noștri răniți în Afganistan și Irak au fost elogiați pentru eroismul și patriotismul lor. A fost dat citire numele fiecăruia dintre cei 27 de ofițeri și subofițeri români care și-au pierdut viața în teatrele de operații, eroi ai timpurilor noastre.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.