Ora Regelui CCXI, 26 noiembrie 2016Sâmbătă, 26 noiembrie 2016, Televiziunea națională prezintă a două sute unsprezecea ediție a emisiunii “Ora Regelui”. Realizator, Ileana Ploscaru Panait. Producător, Lidia Voicu.

TVR 1, TVR Moldova, ora 15. TVR Internaţional, ora 17. TVR HD, ora 19.

Sumarul:

Emisiunea este dedicată ”Galei Tinere Talente, 2016”.

Pentru 36 de tineri, noiembrie înseamnă momentul emoționat al galei care aduce la rampă rezultatele unui an de studiu. În 2016, 18 plasticieni şi 18 muzicieni au beneficiat de sprijinul Fundaţiei Principesa Margareta a României. Cotat încă de la început drept unul dintre cele mai reprezentative programe de artă şi cultură din România, proiectul ”Tinere Talente” a fost iniţiat cu nouă ani în urmă.

Expoziţia artiştilor plastici – bursieri a fost vernisată în foaierul Sălii Pictura de la Teatrul Naţional București și a cuprins o selecţie de lucrări de sculptură, pictură, grafică, artă decorativă și design vestimentar.

Și de această dată, miza Galei a fost repertoriul. Tinerii muzicieni au pregătit o interpretare personală a temelor din coloana sonoră a unor filme celebre, în spectacolul ”Magia filmului”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.