Elevi de la Brașov și Cahul în vizită la Palatul ElisabetaÎn săptămâna dinaintea zilei de 1 Decembrie, două grupuri de liceeni au vizitat Palatul Elisabeta.

Astfel, vineri, 25 noiembrie 2016, elevi și profesori de la Liceul Grigore Antipa din Brașov au trecut pragul reședinței Majestății Sale Regelui Mihai, poposind în Salonul Mihai I, în Galeria de Artă (unde au admirat tablourile pictorilor contemporani și costumele populare istorice), Salonul Carol I și Elisabeta, Salonul Alb și Sala Regilor.

Apoi, marți, 29 noiembrie 2016, a fost rândul elevilor claselor a XI-a și a XII-a de la Liceul Teoretic Mihai Eminescu din Cahul (Republica Moldova) să viziteze palatul. Ei au luat cunoștință pentru prima oară de reședința Majestății Sale, fiind totodată pentru prima oară în viața lor în București și în România. Ca și colegii lor brașoveni, elevii din Cahul s-au fotografiat în grădina Palatul Elisabeta, sub stindardul regal.

Elevi din Cahul au fost invitați a doua zi, miercuri, 30 noiembrie 2016, în Trenul Regal, care i-a dus la Sinaia. Acolo, ei au vizitat, în a doua parte a zilei, legendarul Castel Peleș.

Ultima vizită a Familiei Regale la Brașov a fost în ziua de 1 decembrie 2016, iar la Cahul, în ziua de 3 octombrie 2016.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.