Ora Regelui CCXVIX - 21 ianuarie 2017Sâmbătă, 21 ianuarie 2017, Televiziunea națională prezintă a două sute nouăsprezecea ediție a emisiunii “Ora Regelui”. TVR1, TVR Moldova, TVR HD ora 15. TVR Internațional ora 17. Producător, Lidia Voicu. Realizator, Camelia Csiki.

Emisiunea este reluarea ediției din 22 octombrie 2016.

Sumarul:

– La 21 septembrie 2016, s-au împlinit 20 de ani de la căsătoria Altețelor Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, care a avut loc departe de țară. Vineri, 23 septembrie, Altețele Lor Regale au luat parte la Cluj la concertul de gală oferit de Opera Națională Română din Cluj-Napoca în onoarea aniversării. A doua zi, sâmbătă, 24 septembrie, Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au fost prezenți la Catedrala Încoronării de la Alba Iulia, unde a avut loc o slujbă de binecuvântare oficiată de Înalt Preasfinția Sa Arhiepiscopul Irineu. Alături de Altețele Lor Regale au stat, întocmai ca acum 20 de ani, familia, prietenii și colegi din studenție.

– Interviu cu Dana Deac, singurul jurnalist român care a fost prezent, în urmă cu douăzeci de ani, la căsătoria Altețelor Lor Regale, la Lausanne, în Elveția.

– Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au găzduit, la Palatul Elisabeta, o seară dedicată emisiunii „Ora Regelui”, ajunsă la două sute de ediții. Au fost prezenţi membri ai echipei care au participat, de-a lungul timpului, la realizarea și producția emisiunii.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.