Principele Radu alături de militarii Invictus aflați în cantonament la Baza sportivă militară de la SăfticaIeri, 21 februarie 2017, Alteța Sa Regală Principele Radu a vizitat pe cei 30 de militari Invictus care se află pentru două săptămâni în cantonament la Baza sportivă de la Săftica a Clubului Steaua al Armatei.

Militarii se pregătesc pentru Jocurile Mondiale Invictus de la Toronto, din 2017, în care echipa României este invitată să participe în competiții. Principele Radu a acordat Înaltul Patronaj Asociației Voluntarilor Invictus România anul trecut.

Alături de militarii români care vor lua parte la Toronto la jocurile paralimpice dedicate veteranilor de război din țările lumii vor fi militari veterani din Marea Britanie, Noua Zeelandă, Canada, SUA, Australia și din alte țări.

România va participa cu o echipă de 15 militari veterani la 7 dintre probele competiției mondiale.

La Londra, Principele Radu s-a întâlnit, acum două săptămâni, cu conducerea Fundației Jocurilor Invictus din Marea Britanie, precum și cu membri ai Biroului Principelui Harry al Marii Britanii, care a acordat Înaltul Patronaj fundației.

Un comentariu:

  1. INVITATIE - LANSARE CARTE "Mirajul civilizatiilor si fascinatia muzeelor" PRIN MODALTATI NOI, OCCIDENTALE PROIECT IT "Comoara lui Tutankhamon" la centrul Calderon - str. Jean Loius calderon 39 - 27 martie ora 16,30 - pentru toti iubitorii Vechilor civilizatii oglindite in marile muzee ale luimii...

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.