Ora Regelui CCXXVI - 11 martie 2017Sâmbătă, 11 martie 2017, Televiziunea națională prezintă a două sute douăzeci și șasea ediție a emisiunii “Ora Regelui”. Realizator, Camelia Csiki. Producător, Lidia Voicu.

TVR 1, TVR HD, TVR Moldova, ora 15. TVR International, ora 17.10.

Emisiunea este redifuzarea ediției din 25 iunie 2016.

Sumarul:

– La 150 de ani de la instaurarea monarhiei ne amintim ce au lasat regii moştenire României.

– Istoricul Diana Mandache a lansat volumul “Exilul Regelui” în care descoperim lucruri mai puţin cunoscute din viaţa Regelui Mihai.

– “Copilărie regală”, o expoziţie inedită de fotografii cu Regele Mihai copil va putea fi văzută anul acesta în mai multe oraşe din ţară.

– Bursierii Programului “Tinere Talente” al Fundaţiei Principesa Margareta a României au început cursurile de măiestrie. La întâlnirea bursierilor cu mentorul lor, dirijorul Tiberiu Soare, a venit chiar Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta, care a vrut sa iî cunoască şi să îi încurajeze.

– Preşedintele celei mai mari organizaţii educative pentru tineret din lume, Joao Goncalves, a participat la Adunarea Generală a cercetaşilor români. Corpul cercetaşilor români s-a format în 1912 şi primele jamboree, reuniunile cercetaşilor, au fost organizate în vremea monarhiei, cu participarea membrilor Familiei Regale.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.