FOTO Principele Radu participă la al XX-lea Summit Euro-Asiatic Marmara

Alteța Sa Regală Principele Radu se află într-o vizită în Republica Turcia, în zilele de 4-6 aprilie 2017, unde răspunde invitației de a lua parte la cel de-al XX-lea Summit economic euro-asiatic “Marmara” de la Istanbul. La summit sunt prezenți 400 de participanți din 40 de țări, șefi de stat și de guvern, președinți și membri ai parlamentului, miniștri, Sanctitatea Sa Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I, analiști politici, scriitori, ziariști și reprezentanți ai ONU și ai altor organizații internaționale.

Principele Radu a participat pentru prima oară la lucrările “Summit-ului Marmara” în anul 2007. Lucrările celui de-al XX-lea summit se încheie astă-seară. Ele dezbat subiecte precum energia durabilă, dezvoltarea economică, realitățile Uniunii Europene, contribuția religiilor la stabilitate și pace în lume, precum și fenomene precum migrația și terorismul.

Este a doua vizită publică externă a Familiei Regale din anul 2017. În zilele de 6-9 februarie 2017, Principele Radu a efectuat o vizită în Anglia, în compania președintelui Parlamentului Republicii Moldova, dl Andrian Candu. Familia Regală va face de-a lungul anului 2017 vizite în Republica Moldova, Franța, Bulgaria, Canada, Elveția, Marea Britanie și Germania.Un comentariu:

Un produs Blogger.