Principesa Margareta, întâlnire de lucru la Palatul Elisabeta cu ministrul Adrian Curaj

Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a avut recent, la Palatul Elisabeta, o întâlnire de lucru cu prof. univ. dr. Adrian Curaj, fost ministru al Educației Naționale.

Discuțiile au vizat o serie de propuneri privind susținerea elevilor olimpici în vederea continuării studiilor în țara noastră, precum și desfășurarea, în viitorul apropiat, a unor proiecte științifice de succes.Un comentariu:

 1. Din anunţul foarte lapidar, am reţinut:
  "Discuţiile au vizat o serie de propuneri privind susţinerea elevilor olimpici în vederea continuării studiilor în ţara noastră, precum şi desfăşurarea, în viitorul apropiat, a unor proiecte ştiinţifice de succes."
  Pe mine m-ar interesa "o serie de propuneri" şi mai ales "desfăşurarea unor proiecte de succes"
  Ceva mă face să îmi imaginez un fel de abordare de tip guvernamental, cu lucruri generale şi cu detalii şi aplicaţii reale lăsate în seama unor Norme de aplicare ulterioare.
  Se poate să se facă publice aceste propuneri şi o listă cu proiecte de succes?
  Sper că nu sunt secrete!
  Poate ar fi mult mai bine să se facă o dezbatere pe aceste teme şi s-ar putea să câştigăm mai mult, decât să le ţinem ascunse de ochii lumii, după logica "ştim noi mai bine ce trebuie!"
  Sunt convins că e o problemă extrem de complexă şi tocmai de aceea aş fi foarte motivat să mă implic, câtă vreme s-ar afla sub patronajul Casei Regale.
  Dumneavoastră hotărâţi!

  Cu respect,
  arh. Victor MODORAN
  2017.04.04 - Bucureşti

  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.