Vizita soțiilor de ambasadori la Palatul Elisabeta, 20 iunie 2017Marţi, 20 iunie 2017, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a primit, la Palatul Elisabeta, vizita soțiilor şefilor de misiune acreditați la București.

Evenimentul a avut loc în Sufrageria Mare, nu înainte ca soțiile de ambasadori să viziteze grădina, sălile de primire ale Palatului Elisabeta și să privească piesele de artă și istorice aflate în Colecția Regală.

De asemenea, soțiile de ambasador au fost puse la curent cu activitățile educative și sociale ale Familiei Regale.

Un comentariu:

 1. Majestatii Sale, Reginei Margareta a Romaniei,
  Palatul Elisabeta
  Bucuresti
  Romania

  Majestate,

  In decurs de numai 5 luni din nou soarta Patriei este in pericol, moneda nationala scade din valoare, investitorii straini fug de Romania, populatia Romaniei este dezorientata si toate acestea din cauza Coalitiei Guvernamentale ALDE-PSD - care de fapt daca ar fi cu adevarat partide politice nu ar avea nimic impreuna din punct de vedere politic pentruca sunt situate absolut la poli diferiti pe paleta politica normala.
  Excelenta Sa Domnul Klaus Johannis pe de alta parte depune eforturi in exterior pentru salvgardarea onoarei Patriei fiind in acelsi timp presat de nelinistea politica din tara.
  Cu adanc respect rog pe Majestatea Voastra de a da o mana de ajutor fortelor apolitice si politice din Patrie si din afara Patriei care iubesc Romania pentru tranchilizarea situatiei in tara. Numai Majestatea Voastra are abilitatea diplomatica de a readuce linistea in Patrie, ma refer la linistea si la progresul economic care a existat in Regatul Romaniei in perioada interbelica.
  Majestate, ajutati Romania, ajutati Patria , ajutati poporul Romaniei
  Dumnezeu sa ajute Majestatii Voastre in hotararile si in intrevederile pe care Majestatea Voastra le va avea.
  Asa sa ne ajute Dumnezeu !
  Nimic fara Dumnezeu !
  Traiasca Monarhia Constitutionala in Romania !
  Cu adanc respect si supunere fata de Monarhie
  E.T.Vandenboer

  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.