Duatlonul Regal InvictusAsociația Voluntarilor Invictus din România, aflată sub înaltul patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu, organizează în ziua de 11 noiembrie 2017, în orașul Curtea de Argeș, o competiție sportivă cu două probe, dedicată deopotrivă adulților și copiilor.

În România, 11 noiembrie este Ziua veteranilor din teatrele de operații.

Asociația susține activitatea sportivă a militarilor români răniți în teatrele de operații din Afganistan și Irak. Competițiile sportive Invictus, organizate în diferitele orașe din țară, au de asemenea ca scop promovarea sportului în viața de zi cu zi a tuturor generațiilor de români. Totodată, militarii Invictus doresc să sublinieze rolul esențial pe care sportul l-a jucat în viața lor, după traumele psihice și fizice pe care le-au trăit în timpul misiunii lor.

De Ziua Veteranilor, 29 aprilie 2017, Invictus România a organizat Triatlonul “Pe Argeș în Jos”, iar pe 21 iunie 2017, Invictus Team România a luat parte la Crosul “Ziua Olimpică” de la Constanța. În 22-29 septembrie 2017, militarii români Invictus vor reprezenta țara la Jocurile Invictus de la Toronto.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.