VIDEO Olimpiada Eroilor

Vă invităm să vizionați filmul realizat de Televiziunea Română ilustrând, zi cu zi, participarea veteranilor români la Invictus Games de la Toronto, în zilele de 23-30 septembrie 2017.

Cincisprezece militari români, răniți în teatrele de operații din Afganistan și Irak, au format echipa selecționată a României pentru a participa la competiție.

Asociația Voluntarilor Invictus din România este plasată sub Înaltul Patronaj al Principelui Radu.

Sportivii paralimpici români s-au întors de la Toronto cu amintirea unei experiențe de neuitat, a unui eveniment urmărit de întreaga lume cu respect și admirație. Exemplul eroilor zilelor noastre, pe care nici rănile fizice, nici cele psihice nu-i pot doborî, este de mare preț și unic, pentru noi toți, dar mai ales pentru tinerii români.

Dar militarii români Invictus au adus în țară și un frumos buchet de medalii. Ionuț Butoi, Dorin Petruț și Nicușor Pegulescu au câștigat medalia de aur în finala de tir cu arcul, compound. De asemenea, Ionuț Butoi a obținut medalia de argint în finala de la tir cu arcul, compound. Locotenentul Ciprian Iriciuc a obținut bronz la proba de canotaj în sală. Încă o medalie de bronz pentru România a fost obținută de Laurențiu Șerban.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.