FOTO VIDEO Seară dedicată Televiziunii Române la Palatul Elisabeta

Joi, 18 ianuarie 2018, Sala Regilor din Palatul Elisabeta a găzduit o seară dedicată Televiziunii Române. Majestatea Sa Margareta a ținut să mulțumească tuturor angajaților televiziunii naționale care au contribuit la transmiterea, neîntreruptă și neobosită, a știrilor și imaginilor din cele douăsprezece zile care s-au scurs între decesul Regelui Mihai I și ziua finală a funeraliilor.

Mai bine de șaptezeci de jurnaliști, operatori și tehnicieni, conduși de șefii lor de departamente și coordonați de președintele televiziunii, doamna Doina Gradea, au dat dovadă de obiectivitate, înalt profesionalism, inepuizabilă energie, dăruire și spirit civic.Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și ASR Principele Radu, însoțiți de ASR Principesa Maria, au stat de vorbă cu invitații lor, felicitându-i pentru munca lor exemplară.

Imaginile televiziunii naționale au făcut înconjurul lumii, iar funeraliile Regelui Mihai, deși un prilej de durere și tristețe, au devenit o valoroasă carte de vizită a României.

Musafirii Palatului Elisabeta, ca și gazdele, au trăit un moment de emoție și înălțare sufletească.Fotografii de Daniel Angelescu

Niciun comentariu

Un produs Blogger.