„Exclusiv în România”, ediţie de Paşte, găzduită de Familia Regală la Castelul SăvârșinTeleviziunea Română prezintă sâmbătă, 7 aprilie 2018, la ora 18, pe TVR1, o ediție specială a emisiunii „Exclusiv în România”. Ediția regală de Paște este găzduită de Familia Regală în Castelul de la Săvârșin.

„A le oferi musafirilor tot ce este mai bun, mai preţios şi mai frumos este reflexul oricărei gazde, purtătoare de coroană regală sau nu,” afirmă Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei în prefaţa „Cărţii Regale de Bucate.”

Toate apariţiile publice ale Familiei Regale a României sunt exemple ale artei ospitalităţii. Cu generozitate şi caldă ospitalitate, Familia Regală deschide porţile castelului de la Săvârşin echipei Exclusiv în România, în seara de Înviere, prilej de amintiri despre Paştele în Familia Regală, în exil şi în România şi despre sărbătorile petrecute la Săvârşin de-a lungul timpului.

“Cartea regală de bucate”, semnată de Majestatea Sa Margareta este sursa de inspiraţie pentru meniul de Paşte pe care îl pregătesc Cristi Tabără şi „turistul în misiune” Lorelei Mihală. Volumul adună poveşti şi reţete din Familiile Regale ale lumii – Regele Mihai, Regina Ana, Regina-mamă Elena – Amama, cum o numea Majestatea Sa Margareta -, Principele de Wales, Regina Sofia a Spaniei şi Ducele de Aosta.

În aceeaşi ediţie, drumurile ne poartă şi în împrejurimi, la Moneasa, „perla Munţilor Apuseni,” cum era numită în vechime şi la Mănăstirea Maria Radna din Lipova, o bijuterie arhitectonică.

Prezintă, Cristian Tabără. Producători, Cristina Madgearu şi Marin Găbudean.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.